CARME SERRAT

Carme Serrat Bretcha

 Psicòleg, Sexòleg i Logopeda Col. nº 3086.
 Llicenciada en Psicologia Colegiada nº 3.086 Adults i Infantil
 (Universitat de Barcelona)

Co-fundadora del Centre de Psicologia Apliacada de Mollet del Vallès, entitat dedicada al tractament psicològic en adults, adolescents i nens. Dedicada a la Docència i a les Psicoteràpies en diversos àmbits.

Professora d’integració Social, també en l’àrea de l’Atenció a persones en situació de dependència. Docent en Comunicació alternativa i  augmentativa. Coordinadora de l’Institut Superior d’Estudis Sexològics.


Diplomatura Postgrado Logopedia Universitat Autònoma Barcelona. Certificació en Tractament de la Fundació Catalana de Síndrome Down.Diagnòstic i Teràpia Infantil: Institut Mèdic Desenvolupament Infantil.


Tutora de practiques Universitat de Barcelona Universitat Ramon Llull.Terapeuta Sexual i Familiar. Coordinadora de l’Institut Suparior d’Estudis Sexològics I.S.E.S. Professora d’Integració Social i Atenció Soció Sanitària.Professora de Comunicació alternativa, Atenció a persones amb dependència.


Assessora Psicològica d’escoles bressol. Assessorament a pares. Tutora de Pràctiques Universitat Oberta de Catalunya. Conferenciant de temes relacionats amb la psicologia.